Tervetuloa!

 

Olen iloinen, reipas, avoin ja reilu 30v. nainen. Kiinnostukseni koiriin alkoi jo lapsuuden kodissani jossa meillä oli pieni tiibetinspanieli, mutta itse aina halusin liikkuvan ja isomman koiran.

 

Pilkut ovat iso osa elämääni ja ne antavat minulle paljon, enkä voisi enää kuvitella  eläväni ilman niitä, ne ovat rakkaita perheenjäseniä ja niiden hyvinvointi on minulle tärkeeää. Rakastan koirieni kanssa pitkiä vaellustyyppisiä lenkkejä metsissä ja pelloilla, sekä muuta kivaa puuhastelua niiden kanssa. Myös lähialueen koirapuistot ovat meille tuttuja.

 

Asun Kirkkonummella luonnon läheisyydessä tyttäreni kanssa. Ensimmäinen dalmis "Zara" tuli minulle v.2005 syksyllä Virosta rescuekoirana. Ihastuin rotuun niin paljon, että jo parin kuukauden päästä huomasin omistavani toisen koirani "Ellan" Zaran ja minun kaveriksi. Tästä se kaikki sitten alkoi.... :-)

 

Tällä hetkellä meillä kotona asustaa 5 narttudalmista joista 2 on

Ellan jälkeläisiä ja 2 on tullut meille Valko-Venäjältä yhteisomistukseen kennel Laguna Dios, Nadia Melnikovalta. Sijoituksessa muualla tällä hetkellä on 2 urosta, joista toinen uros on yhteisomistuksessa kennel Denola, Gerli & Kairi Jansoneitten kanssa.

 

Perheeseen kuuluu myös pari kissaa ja hevonen.

Rakastan kaikenkarvaisia eläimiä karvoihin katsomatta.

 

Käyn ahkerasti koirien kanssa näyttelyissä, niin kotimaassa kuin myös ulkomailla ja sieltä olen saanut paljon uusia ihania ystäviä.

 

Olen käynyt peruskasvattajakurssin vuonna 2011 keväällä.

Olen Suomen kennelliiton jäsen, meidän Dalmatialaisyhdistyksen jäsen ja olen myös allekirjoittanut kennelliiton kasvattajasopimuksen.

 

Pennut kasvavat meillä kotioloissa ja ovat osa meidän elämäämme. Ne totutetaan kodin ääniin, muihin koiriin, hoitotoimiin ja ulkoiluun.

Pyrin aina kasvattamaan terveitä ja tasapainoisia koiria, luomalla hyvän perustan koiran elämälle jo pikkupennusta, jotta koira ja uusi omistaja olisivat mahdollisimman tyytyväisiä. Ensisijaisena tavoitteenani minulle on kasvatustyössäni terveet, hyväluonteiset ja rodunomaiset koirat, jotka ilahduttavat pitkään omistajiaan seura- ja harrastekoirina. Tuen ja kannustan kaikin tavoin uusia pennunostajia koiran koko elämän ajan. Kaikki pennut luovutetaan hyviin ja luotettaviin koteihin, sitä ennen pennut rekisteröidään, madotetaan x 3, tunnistusmerkitään mikrosirulla, BAER testataan, sekä käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa ennen luovutusta. Luovutuksen yhteydessä pentujen mukana tulee aina kirjalliset hoito-ohjeet, ABC-Dal lehti, sekä annan pienen " starttipaketin "  pennun mukaan. Uudet pennunostajat liitän ekana vuotena yhdistyksemme jäseniksi näin halutessaan.

 

 

Olen hyvin kiitollinen ja haluan kiittää kaikkia kasvattieni ihania omistajia, sijoitusperheitä ja muita yhteistyökumppaneita!

 

Kiitos mielenkiinnosta sivujani kohtaan, toivottavasti viihdyt sivuillani!

 

 

Tiia & ihanat pilkut